onsdag 2 december 2009

Julen är här

Är det denna månad man verkligen ska älska att vara ute på stan, trängas med högfärdiga människor i affärer och snurrdörrarna innan galleriorna? Trängas och pressa ut alla sina trögflytande idéer från hjärnan om vad man ska köpa till lillebror, till syrran och föräldrarna. Allt måste vara noga uttänkt så att man vet att man köper något dom vill och får användning av, saker som dom inte redan har. Varje jul känns det som att det blir allt svårare. Det känns som att man snart tar och gör som Jens yngsta brorsa. Slå in en banan i ett paket några veckor innan jul utan att tänka på att den inte kommer vara i det underbart gula skicket som det var när man packade in det så fint.
Borde inte det vara en briljant idé? För att inte vara för fantasilös kan jag ju slå in olika frukter till olika familjemedlemmar, kanske till och med någon liten grönsak får slinka in. Undra hur en tomat ser ut efter två veckor i ett paket med omslagspapper på?



Har inte hunnit ta någon bild på snön som äntligen kommit och förhoppningsvis är här för att stanna!

1 kommentar:

Åsa sa...

Konstigt att det inte gick att reservera, vilken film hade ni tänkt se? Åh, det känns som att det är länge sen jag var på bio så det ska bli jättekul!

 
Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: